Stipendium till kursplanering.se!

Det finns något som heter Internetfonden, och ger ut stipendier till projekt som hjälper till att använda internet på bra sätt. Förra utlysningen hade särskild inriktning mot att använda internet i utbildning, och ett av de projekt som fick stipendium var min ansökan för att vidareutveckla kursplanering.se. Hurra!

Jag bygger och utvecklar webbplatsen på min fritid, och det är jättekul att få betalt för delar av den tiden. (Stipendiet är på 40 000 kr, vilket är en ordentlig slant men inte så mycket om man tänker kronor per timme.)

Fokus på utvecklingen kommer framförallt att ligga på att förbättra användagränssnittet, och göra sajten mer lättanvänd. (Det behövs.) Det finns också ett ordentligt arbete att göra under huven – inget som syns utåt, men gör det lättare att uppdatera och ändra delar av funktionerna på sajten utan att andra delar behöver påverkas.

Det går att söka stipendium för fler projekt – är du intresserad bör du kolla in Internetfondens webbplats. Sista ansökningstid är tisdag 11 februari kl. 13.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s